avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit primarie mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit primarie mostenire

Am angajat un avocat pentru dreptul de mostenire la un apartament. Ni s-a spus ca avem de platit la primarie un impozit de aprox.50 milioane lei(vechi) inainte de proces...am inteles bine?...si daca da, sunt bani platiti doar de mine sau mai recuperez o parte de la ceilalti 2 mostenitori?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:38, 5 Iulie 2010
E vorba de taxa judiciara de timbru care, intr-adevar, se plateste tot la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mostenire mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com tata a decedat de 11 ani ,are 2 copii.mama locuieste cu bunica care ia facut act pe casa ei.tata a avut o casa inainte de casatorie neterminata cu 1000 mp(la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune-neintelegeri intre mostenitori mariancristielena mariancristielena dezbaterea succesiunii,cand sunt doi mostenitori,si unul dintre ei nu este de acord cu inceperea succesiunii,si impartirea 50%- 50%,care este pasul de ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj sau de iesire din indiviziune? lotuss lotuss buna seara,detin impreuna cu fratele meu,dupa decesul tatalui ns.,50% dintro garsoniera;ceilalti 50% apartin matusei mele. deoarece fiica matusei locuieste in ... (vezi toată discuția)