Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema.
Am facut cerere pentru scoatere de la plata intretinerii a 2 persoane ( copii sunt plecati in vacanta la bunici) si nu s-a aprobat, Cica trebuie sa aducem dovada ca copii stau pe perioada vacantei la bunici ( bilet de tren , declaratia primarului din satul unde sunt copii...).
E in regula ce mi se cere si pana la urma ce trebuie sa aduc ca dovada?
Multumesc anticipat,
Nasta
Acum mai bine de 10 ani se aplica si la noi ceva asemanator. Un proprietar facea cerere catre presedinte si trecea pe la 2 vecini care locuiau pe acelasi palier sa confirme ca este adevarat...
Faceti asa cu semnatura unui vecin pe cerere, cum vrea presedintele si-apoi intr-o sedinta de comitet sau in adunarea generala propuneti sa nu mai aplice aceasta metoda. Sa fie trecute lunar atate persoane cate declara proprietarul.
Acum, de 2-3 ani am mai facut o rubrica pe fisa de citire a apometrelor cu "numar persoane" si fiecare proprietar, la sfarsitul lunii vine la asociatie cu acea fisa cu indexul apometrelor si numarul de persoane. Se trec aceleasi date in fisa de la asociatie, proprietarul semneaza pe cea care ramane la asociatie iar administratorul semneaza pe cea care ramane la proprietar. Cand apare lista de plat proprietarul poate verifica faptul ca plateste pentru numarul de persoane si metrii cubi de apa consemnati pe fisa personala.
#-o solicitati confirmarea sau infirmarea cererii de catre comitetul executiv,singurul care rezolva acest litigiu.
In caz de infirmare ,va adresati politiei ptr abuz si fals in acte,deoarece trebuie sa dovedeasca ei refuzul
La noi in asociatie exista inca acest formular cu confirmarea a doi vecini.
Recent, pe baza semnaturilor a doi vecini au fost trecute doua persoane la intretinere. Nu au existat comentarii.