avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Clima-o problema?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Clima-o problema?

Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si am 29 de ani. De curand mi-am montat clima in apartament si se pare ca ii deranjeaza pe vecinii de la et 1 ( eu stau la et 10 ) faptul ca picaturile de apa fac zgomot. Este de-a dreptul hilar ceea ce spun, stiu, dar am ajuns in punctul in care chiar nu mai stiu ce sa zic.....in sensul ca respectivii vecini ameninta cu o reclamatie! Facuta unde?? Si cui? Au dreptate? Sunt in ilegalitate cu faptul ca condensul ajunge in fata geamului lor, nu pe pervaz, si ii deranjeaza?
Cel mai recent răspuns: Andra_A , utilizator 20:26, 15 Iulie 2010
Sper sa se fi lamurit mai multa lume, printre care si vecinii mei de la etajul 1. Eu locuiesc la etajul 4 si in conditiile in care ziua la umbra sunt 35 de grade, intr-un apartament la ultimul etaj in care bate soarele toata ziua, e imposibil sa stai fara aer conditionat. Cu toate astea, nu il las sa functioneze mai mult de 3 ore pe zi (si asta in reprize), dar se pare ca unii asteapta ca ceilalti sa fie mereu intelegatori, pe cand ei insisi se gandesc doar la propriul confort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)
Ac-ul meu picura pe copertina vecinului c14h3r c14h3r Buna ziua, Detin un aer conditionat de prin 2008. Toate bune si frumoase pana prin 2013 cand vecinul de la etajul 1 (eu stau la 4) si-a montat o copertina de ... (vezi toată discuția)
Problema vecini exelero88 exelero88 locuiesc intr-un bloc cu 8 etaje la etajul 1 in mijloc.vecinii de la etajul 8 din dreapta mea si-au pus de curand aparat de aer conditionat.furtunul de ... (vezi toată discuția)