avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trebuie sa vand apartamentul si inca am mentiuni in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trebuie sa vand apartamentul si inca am mentiuni in cartea funciara

POT FACE ?VANZAREA!am mentiune ,,litigiu in cartea funciara .Din cauza concediului la judecatorie nu am reusit sa fiu in termen .AM DECLARATIE NOTARIALA de la cel cu care sunt in litigiu ca nu mai are nici o pretentie. POT FI IN CULPA CA E DIN CAUZA MEA SI SA PLATESC DUBLU? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: mir_ella56 , utilizator 04:44, 9 Iulie 2010
va multumesc pentru raspunsuri...Cumparatorul nu vrea sa astepte ...pana obtin hotararea din instanta ...procesul meu este in 6 septembrie A STIUT DE ACEST LITIGIU !din ziua in care s-a semnat precontractul si am primit atunci avans 40.000 euro cu care am achitat datoria pe care o aveam la banca unde era apartamentul ipotecat. ISI VREA BANII INAPOI....EXISTA SOLUTIE ?SA -MI ELIBEREZE UN JUDECATOR HOTARARE IN DOUA ZILE?CEL CU CARE AM LITIGIU...NU MAI ARE NICI O PRETENTIE...AM SI DECLARATIE CA-SI DA ACORDUL SA RADIEZ DIN CARTEA FUNCIARA ACEASTA MENTIUNE.....
merggegti solicitati radierea in baza declaratiei.
vedeti ce se intampla.
eu am reusit sa obtin radierea doar in baza declartiei notariale.
nu exista o practica unitara in acest sens.
dvs ati afirmat ca promitentul cumparator stia de litigiu.
ce obiect are acest litigiu?
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
ContSters97658, utilizator
executare silita...! am totul ca renunta...la notar!DECLARATII PENTRU C F, PENTRU INSTANTA.,CA SUNT DESPAGUBITI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere litigiu atomol atomol cum si unde se poate cere radierea unui litigiu inscris in cartea funciara ???litigiu solutionat cu multi ani in urma???multumesc!!!!!! (vezi toată discuția)
Stergere litigiu din cf trandafir88 trandafir88 Buna ziua, Daca am inscris in cartea funciara a unui imobil un litigiu care inca se afla pe rol, este posibil daca eu imi dau acordul sa se ridice acel ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea sa fie radiat litigiul din cf madalina1205 madalina1205 Buna seara, Am si eu o problema, am avut un proces si pe parcursul lui am pus litigiu in cartea funciara pe cladirea cu care m-am judecat. In urma ... (vezi toată discuția)