Buna ziua!!!
Am primit un mesaj de la un cetatean cu dubla cetatenie, stabilit in Germania, in care ma injura ca la usa cortului.Mesajul il am salvat in calculator....Ce trebuie sa fac eu ptr al actiona in justitie ptr calomniere, in cazul in care el este stabilit in Germania...Ce demersuri trebuiesc facute si cui trebuie sa ma adresez, in aceasta situatie?
Va muntulesc anticipat.
Cu stima si respect Nelu Bardac.
Calomnie nu este, ci mai degraba insulta. Pentru a fi calomnie ar fi necesara conditia ca fapta sa fie comisa in public.
Puteti depune plangere, printati mesajele ce v-au fost adresate si prezentati-le ca dovezi.
Puteti de asemenea sa inchideti acea adresa de messenger, sa va faceti una noua, in acest fel evitand in viitor asemenea neplaceri.
stimata doamna.Diana,eu am dat un raspuns,domnului de mai sus care spunea ca procurorul nu la sanctionat pe calomniator,si nu domnului Bardac..daca ati fi citit cu atentie ati fii observat si singura.iar ordonantele procurorului se pot contesta in instanta,duma cum bine stiti.
si totusi,de ce sa nu aiba sanse domnul Bardac?nu credeti ca merita macar sa il sperie putin pe cel care il ameninta?poate ia amnintat familia,poate a zis ca so il omoare,sau cine stie cine.nu se poate lasa asa o situatie.trebuie vazut daca este vorba de ce singular sau in mod repetat.
Da , raspunsul mi-a fost mie adresat .
In raportul politiei catre Parchet a fost dispusa inceperea urmaririi penale , persoana a avut 6 luni de puscarie cu suspendare (exista dovada in dosar ) iar in rezolutia data de procuror acesta spune .... fara antecedente penale , si-a recunoscut fapta , a manifestat regret si a primit ...mustrare cu avertisment iar eu , facand actiune in Instanta am fost obligar la plata a 30 lei cheltuieli judiciare !
Cam ce parere aveti ?
tutu12:trebuia in plangerea impotriva rezolutiei,sa mentionati ca acesta avea antecedente penale si ca procurorul a omis acest fapt.Sau poate a fost reabilitat.
.. pai nu am vazut la dosar nimic care sa ateste rebilitarea , am vazut doar cazierul judiciar care atesta acelei condamnari !
Judecatorul putea sa vada acele acte , nu ?