avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare restante intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare restante intretinere

Ce tip de actiune poate fi promovata de asociatia de proprietari in vederea recuperarii restantelor la intretinere ale unui proprietar de apartament care nu este inregistrat cu nici o sursa de venit (declarata)?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:28, 9 Iulie 2010
Ati calculat penalizarile si ati notificat restantierul. Acum introduceti o actiune in judecatorie, prin care solicitati instantei sa de o hotarare prin care sa-l oblige pe restantier la plata debitului, a penalizarilor si a cheltuielilor de judecata.
Dupa luni de zile sau ani, dupa mai multe termene... obtineti o hotarare judecatoreasca prin care debitorul este obligat ca in termen de ...zile sa plateasca. Dar acesta poate face recurs si se mai lungeste. Sau poate nu face recurs si ramane definitiva dupa expirarea termenului de recurs.
Cand aceasta hotarare este definitiva mergeti cu ea la executorul judecatoresc.
Acesta va va ajuta sa recuperati debitul ajungand chiar si la vanzarea prin licitatie a apartamentului.
Dar pana atunci aveti cale lunga.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante, proces, adunare generala otto2007 otto2007 Buna ziua, Va avea loc sedinta in bloc. pe ordinea de zi: unde sunt banii? Un proprietar a castigat procesul cu asociatia de proprietari. Asociatia sustinea ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii luis29 luis29 Buna ziua, Am si eu doua intrebari daca se poate sa-mi raspundeti: 1. as vrea sa stiu daca o persoana este datoare la asociatia de propietari iar asociatia ... (vezi toată discuția)
Privilegiu-executare mroby mroby Buna ziua, Sunt Administratorul unei Asociatii de Proprietari de la inceputul infiintarii acesteia. Problema este ca avem in Asociatie mai multi ... (vezi toată discuția)