avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa divort

Buna seara...sunt divorteata de un an .In urma divortului copii sunt dati in crestere si ingrijire la mine specific ca am 2 copii minori.Ce sanse pot avea cu casa la partaj ?

Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:40, 9 Iulie 2010
Urmeaza sa dovediti cu acte emise de la acea banca si cu acte privind sumele depuse in contul creditului cele relatate si instana le va avea in vedere la pronuntarea unei sentinte.
Daca aveti aceste acte,impreuna cu celalalte probe pe care le veti administra,instanta se va pronunta in sensul dorit in masura dovedirii contributiei dvs.
buna ziua.
daca imobilul este bun comun, pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti privind actiunea de partaj, amandoi sotii au dreptul de a locui in imobilul respectiv.
sotul nu are nici un drept sa mute bunuri din imobil, decat daca sunt ale dansului, achizitionate in timpul casatoriei.
in caz contrar ii puteti face plangere penala pt. savarsirea infractiunii de furt intre soti.
recomand ar fi sa investiti instanta de judecata cu actiunea de partaj, ca sa lamuriti odata pt. totdeauna situatia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divorz carmen catea carmen catea dupa zece ani de casnicie,am divorzat fara a introduce in acelasi timp si actiunea de partaj..as dori sa stiu care ar fi sansele de a obtine peste 50% din ... (vezi toată discuția)
Partaj dificil maneanicoleta2006 maneanicoleta2006 Buna ziua! Ma pregatesc pentru un proces de partaj si nu vreau sa incep actiunea fara sa cer sprijinul dv, cei care m-ati ajutat in mai multe randuri si ... (vezi toată discuția)
Divort DIA23 DIA23 Sunt casatorita de 13 ani si intentionez sa divortez.In prezent locuim amndoi intr-o casa construita de parintii mei actele de constructie a casei sunt pe ... (vezi toată discuția)