avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs pensie de intretinere minor 16,5%
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs pensie de intretinere minor 16,5%

Buna ziua,
sunt divortata,am o fetita de 9 ani,fostul meu sot s-a recasatorit si are un baietel din aceasta casatorie,m-a chemat in judecara ptr diminuarea pensiei de intretinere,a fost acceptata reducerea cu un cuantum d 16%,am facur recurs pentru un cuantum de 16,5% cum este legal care s-a admis,spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez incontinuare sa fiu sigura ca o sa-i trimita pensia fetitei corect:-trebuie sa trimit eu hotararea de la tribumal la firma unde lucreaza?(nu sunt sigura ca el o va prezenta la serviciu)
multumesc astept raspuns
@aaalinaaa

Daca la instanta de fond (judecatorie) a depus vreo adeverinta unde a lucrat acolo ii trimite (poate mai lucraza) Daca nici atunci nu a lucrat si nici acum,, pensie se calculeaza , in cazul dvs. la 16,5% din salariul minim pe economie.
Vedeti ce scrie in motivarea hotararii! se scrie acolo... "s-a luat in calcul venitul realizat de parat angajat la .... cu salariu de ........ " sau scrie.." paratul nu realizeaza venituri din munca , astfel ca instanta a stabilit cuantumul raportat la venitul minim pe economie." .. Cititi si vedeti...
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
- solicitati registrului comertului - printr-o cerere de solicitare informatii - sa va dea situatia Dl. SOT - nascut la data de - in ce societati este asociat sau administrator, urmariti bilanturile acelor societati(daca este asociat) solicitati 16% din toate venituril. Succes!
dl. SOT este salariat ,nu asociat la vreo societate....multumesc oricum pentru raspuns
o zi buna va doresc
POTI SA DUCI PESONAL decizia la locul de munca al sotului.
ma intereseaza sa stiu daca cei de la firma unde lucreaza fostul meu sot o sa o ia in consideratie fiind trimisa de mine presonal cu posta cu confirmare de primire pentru ca este in Bucuresti iar eu sunt din Ploiesti??

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara carmen27_06 carmen27_06 La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)
Adresa poprire?! nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua, as dori sa stiu cum obtin adresa de poprire intr-un dosar de divort? Am divortat in 2010, si pentru a solicita virarea pensiei alimentare pentru ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuiesc trimise angajatorului pentru pensie de intretinere? Dobrin Brasov Dobrin Brasov Buna ziua! As vrea sa stiu ce acte trebuie sa trimit la firma sotului pt. plata pensiei de intretinere minor? si cine ar trebui sa trimita aceste acte : eu ... (vezi toată discuția)