Buna ziua,
sunt divortata,am o fetita de 9 ani,fostul meu sot s-a recasatorit si are un baietel din aceasta casatorie,m-a chemat in judecara ptr diminuarea pensiei de intretinere,a fost acceptata reducerea cu un cuantum d 16%,am facur recurs pentru un cuantum de 16,5% cum este legal care s-a admis,spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez incontinuare sa fiu sigura ca o sa-i trimita pensia fetitei corect:-trebuie sa trimit eu hotararea de la tribumal la firma unde lucreaza?(nu sunt sigura ca el o va prezenta la serviciu)
multumesc astept raspuns
Daca la instanta de fond (judecatorie) a depus vreo adeverinta unde a lucrat acolo ii trimite (poate mai lucraza) Daca nici atunci nu a lucrat si nici acum,, pensie se calculeaza , in cazul dvs. la 16,5% din salariul minim pe economie.
Vedeti ce scrie in motivarea hotararii! se scrie acolo... "s-a luat in calcul venitul realizat de parat angajat la .... cu salariu de ........ " sau scrie.." paratul nu realizeaza venituri din munca , astfel ca instanta a stabilit cuantumul raportat la venitul minim pe economie." .. Cititi si vedeti...
- solicitati registrului comertului - printr-o cerere de solicitare informatii - sa va dea situatia Dl. SOT - nascut la data de - in ce societati este asociat sau administrator, urmariti bilanturile acelor societati(daca este asociat) solicitati 16% din toate venituril. Succes!
ma intereseaza sa stiu daca cei de la firma unde lucreaza fostul meu sot o sa o ia in consideratie fiind trimisa de mine presonal cu posta cu confirmare de primire pentru ca este in Bucuresti iar eu sunt din Ploiesti??
Pensie alimentara
carmen27_06
La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)