avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum poate fi atacat un testament olograf , cand exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum poate fi atacat un testament olograf , cand exista un rezervatar?

Buna seara.Tatal meu a decedat in luna octombrie 2009 si a lasat un testament olograf in favoarea fratelui lui, prin care ii lasa toata averea. Intrebarea mea este daca acest testament poate fi atacat ? Mentionez ca sunt singura fiica si ca acest testament a fost expertizat grafologic de catre unchiul meu.Va multumesc anticipat pentru raspunsul pe care o sa-l primesc.
Va multumesc, dar eu tot un sunt lamurita, el a făcut apel, primul termen fiind in luna Ianuarie 2013. Întrebarea mea este , apelul se judeca tot pe același dosar cu posibilitatea de a se mai aduce adaugiri sau se deschide alt dosar?

Cauza este aceiasi, nu se deschide o noua actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces - constatator AndreiCristian AndreiCristian Buna ziua, Am o situatie cam aiurea... Un cunoscut a decedat in Ungaria (in spital), si a facut testament scris (fara notar) ca doreste sa imi lase mie tot ... (vezi toată discuția)
Contestarea testamentului george1967 george1967 Va supun atentiei urmatorul caz : Tatal meu se casatoreste in anul 2003 . Face impreuna cu sotia testamente autentice reciproce ( anul 2004 ) Sotia ... (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)