avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere neinregistrat la fisc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere neinregistrat la fisc

Buna ziua, situatia mea este urmatoarea:
In urma cu 4 luni am inchiriat o camera intr-un ap chiriasului 1. Am inregistrat contractul si am platit impozitul. La 2-3 zile dupa, timp in care chiriasul 1 nu se mutase pt ca nu terminasem zugravitul, am inchiriat si camera 2 catre chiriasul 2.
A venit o fata. alba, spunea ca se muta cu 2 copii. Am incheiat o chitanta de mana ca am primit chiria pe o luna. Atat.
Aceasta s-a si mutat dar a mai venit si cu 3 tigani, cu fuste cu tot. Chiriasul 1 nu s-a mai mutat, am ramas si cu impozitul platit. Mi-a fost frica sa mai semnez contract de inchiriere si cu tiganii (nu am nimic cu persoanele de etnie rroma, e vorba de un caz particular, in care niste cetateni romani au uitat legile).
Cum s-au mutat au si inceput cu nemultumirile: ca nu e aer, ce nu e balcon, ca e langa ghena,ca sunt gandaci, ca administratorul ii sicaneaza, ca e mult de plata la intretinere - ei fiind 6 persoane).
Am discutat cu ei si au zis ca isi cauta in alta parte.
Cu chiu cu vai au platit intretinerea in prima luna si... cam atat.
Au trecut 4 luni deja, ei nu pleaca, s-au acumulat datorii peste tot. Nu stiu cum sa scap de ei. Ieri mi-au cerut 200 euro ca sa plece. Chiar dc ii platesc nu am nici o siguranta ca vor pleca. Ca sa nu mai zic de datoriile care imi vor ramane.
Ma ameninta ca nu am inregistrat contract de inchiriere la fisc. Cum sa-l mai semnez in conditiile astea?
Spuneti-mi cum sa fac sa scap de ei. Dc ma duc acum la administratia financiara ce sa declar, ca nu am contract? Pot pati ceva pt asta? Mi-a spus cineva ca e evaziune fiscala si se pedepseste cu inchisoarea. De asta nu m-am dus nici la politie pana acum.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ana2m , utilizator 09:04, 13 Iulie 2010
ana2m a scris:

Mi-am luat casa inapoi!

Ma bucur mult ca ti-ai rezolvat problema. In viata trebuie sa stii ce decizii sunt oportune si au rezultat rapid. Daca mergeai pe actiunea in evacuare te judecai multe luni, asa ai rezolvat-o scurt.
Bafta multa!
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
Am un chirias cu contract de inchiriere la anaf dar e rau platnic ... MIHALEA VASILE MIHALEA VASILE AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere  Mira_11 Mira_11 Buna Ziua Supun dezbaterii dvs. urmatoarea speta juridica : prin intermediul unei agentii imobiliare a fost incheiat un contract de inchiriere a unui ... (vezi toată discuția)