buna ziua,daca am castigat un proces pentru concediere ilegala,si ei recunosc asta,le pot deschide un proces ,sa plateasca pentru nedreptatea pe care au facuto
Este un subiect sensibil cel cu daunele morale, probabil de aceea avocata dvs. nu a pomenit de suferinta pe care ati trait-o, dar in Romania nu se accepta de catre instante ca un angajat poate suferi daune morale, am un exemplu foarte recent in care un angajat a castigat daune morale in cuantum de 12.000 euro la instanta de fond(Tribunal) iar in recursul facut de angajator fara sa aduca vreo proba noua, angajatului i s-au anulat daunele morale.
este anormal ca angajatorul sa te concedieze ilegal si sa recunoasca acest lucru si sa nu plateasca daune morale ,ce mananca si cu ce intretine muncitorul familia ,procesul meu dureaza de 16 luni ,la acest aspect nu se ganndeste nimeni,,atunci cred ca la cedo este dreptatea
Litigii munca
dansorin
buna ziua,am avut un proces de congediere ilegala,la fond am pierdut deoarece av.nu a depus toate actele,la recurs am castigat am cerut ,daune morale si ... (vezi toată discuția)