avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Apartament ca sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Apartament ca sediul social

Buna ziua,

Am o intrebare.
Am cumparat un apartament acum 7 luni.
Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social al firmei fostului proprietar. Ce pot face pentru a schimba aceasta situatie ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:40, 4 Decembrie 2007
Daca e 3, da' daca e 4 si 11 luni? Sau daca il innoieste pe baza actelor de la dosar, fara a mebtiona ca s-a schimbat proprietarul?
Mie nu mi-ar conveni nici o luna sa fie sediu pe apartamentul meu.
O sa merg la Registrul Comertului sa vad ce imi spun.
Am aflat de pe site Min Finante ca firma e infiintata in 2006.

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Augustin.
Cum se numeste firma si din ce localitate e sa va spun eu ce sediu are cine-s actionarii, administratori, sedii secundare, salariati ... etc.
MARCONI BUILDING SRL
CUI: 18585293
Bucuresti Sector 3.

Multumesc,
STR. CAMPIA LIBERTATII 6 BL. PM56, SC. 1, ET. 3, AP. 9, COD. 030372
Administrator: IONITA MARIUS
Fara sedii secundare
Fara angajati la finele 2006

Alte discuții în legătură

Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social Cosmin3006 Cosmin3006 Doresc sa mi infiintez o firma, insa, din ce inteleg, am nevoie de un contract de comodat pentru spatiu. Exista vreo solutie prin care sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Contr v/c cu plata in rate - cine e proprietar lrcos lrcos Am in fata un ctr de V/C cu plata in rate - ultima rata fiind in 2017. exista o clauza care prevede :"ctr de fata va fi pus in executare dupa incheierea ctr ... (vezi toată discuția)