avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anomalie sistem? Primarie/ Notariat/ succesori.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anomalie sistem? Primarie/ Notariat/ succesori.

In urma decesului mamei am fost trimisa la Primaria, unde a avut ultimul domiciliul defuncta, pentru a ridica asa numita Sesizare, cu care urma sa ajung la notar pentru dezbaterea succesiunii. Corect?
Problema este ca ajung in Caracal , despre acest minunat oras este vorba, ajung la Primarie , cer aceasta SESIZARE pe care sa o duc la Notart si surpriza........Sesizarea mea a fost trimisa la 5 zile de la decesul mamei, la UN notar, care urma sa distribuie acesta sesizare la un ALT notar. Caragiale curat>>
Bun>
Aceasta Sesizare a fost distribuita in fc de ziua in care a murit mama. Daca murea luni era la x dar a murit marti si este la XXX. Toti decedati sunt distribuiti la notari in fc de ziua decesului./zilele saptamanii
Incerc sa imi iau Sesizarea si sa imi fac succesiunea la un alt notar. Nu pot. De ce? Care este dreptul Primariei sa-mi hotarasca un anumit Notar.
Este acesta sistemul ?Sau doar o intelegere intre Notariate si Primarie?
Trebuie sa fac succesiunea cat mai repede dar nu pot, pentru ca minunatul Notar miercuri, pleaca in concediu si nu are timp si de mine. Maine este marti , ce ar mai putea sa faca. Cica ne vedem peste 10 zile.
Am nevoie de ajutor.
Va multumesc,
Alenis
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 22:39, 12 Iulie 2010
am inteles este vorba despre anexa 24.
aceasta anexa nu este obligatorie in dezbaterea succesiunii.
aveti posibilitatea sa solicitati transeferarea dosarului catre un alt BNP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare succesiune DOEL2003 DOEL2003 Buna ziua! Urmeaza sa se faca succesiunea in urma decesului tatalui meu,(Noe.2014)am ramas doar eu si mama mea,si as dori sa stiu ce acte(copii,originale) am ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune yoannacri yoannacri mi-a murit tata-l si as dori sa fac succesiunea sunt unicul copil ce acte imi trebuie si unde se fac demersurile necesare (vezi toată discuția)