avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale datele firmei sunt informatii publice ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

datele firmei sunt informatii publice ?

Buna ziua
Sunt curios ce lege permite publicarea datelor de inregistrare, adresa, nr de tel pe net sau catre alte firme pentru srl, pfa etc. fara acordul in scris al administratorului.
Va multumesc anticipat !
Nu e obligatoriu ca sediul sa fie acasa. O data ce persoana isi asuma identitatea dintre cele doua, atunci si publicitatea sediului vine la pachet. Sediul, ca si CUI-ul si J-ul, este un element definitoriu al comerciantului si chiar o informatie de utilitate publica, daca ar fi sa o luam asa, de vreme ce e un atribut folosit in comert.
Pacat ca 'pachetul' nu include si transmiterea datelor firmei catre alte institutii ale statului (de ex directia finantelor publice). Va multumesc pentru amabilitatea de care ati dat dovada.
MihaiAdrian77 a scris:
Pacat ca 'pachetul' nu include si transmiterea datelor firmei catre alte institutii ale statului (de ex directia finantelor publice).

Nu stiu daca la asta va referiti, dar inregistrarea fiscala se face prin registrul comertului.

Cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este onrc o institutie publica? ContSters122786 ContSters122786 Buna ziua, As dori si eu sa aflu daca O.N.R.C. o institutie/autoritate publica in sensul legii 544/2001. Pentru ca, daca este, nu inteleg de ce informatiile ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)