avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate Intabulat teren si schita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate Intabulat teren si schita cadastru

Am titlu de proprietate , Certificat de mostenitor ,schita cadastru ,si carte funciara vine un individ care pretinde ca ar fi cumparat de la tatal meu cu act de mana ne autentificat la Notar .
Pot sa perd terenu in instanta cu actele pe care le am ?
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
Dan Mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 21:24, 16 Iulie 2010
daca mai exista si alte neconcordante s-ar putea pp ca actul nu este al parintilor dvs.
semnaturile sunt ale lor/
acest act este semnat si de catre martori?
Da asa este falsa ,promisiunea de vanzare nu este facuta de parinti ,eu atunci ma aflam la munca in Germania dar daca va spun ca paratul este o persoana care detinea functii in primarie .

daca acest individ va emite pretentii, aveti posibilitatea sa va inscrieti in fals.
Va multumesc doamna avocat Ioana asta am si facut astazi am facut plangere la DNA Ias , da stit duneavoastra traim an Romania #-o nu astept rezultate pozitive ,cine stie poate la CEDO daca nu mor , pana atunci
Cu atat mai mult, daca lucra in Primarie ar fi avut posibilitatea sa cunoasca numele reale ale acestora, din inregistrarile Primariei.
Daca semnaturile sunt ale parintilor si exista si martori, mai greu de demonstrat ca n-au promis vanzarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare pierduta teren dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai va rog sa a-mi spuneti ce sa mai fac ca am pierdut si in recurs actiunea in revendicare , cu actele pe care le am nu i-mi vine sa crede , am certificat de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare sub semnatura privata gabriela2768 gabriela2768 Va rog daca se poate , m-ar interesa daca un contract de vanzare-cumparare teren ,intocmit de mana in anul 1997,mai este valabil in situatia in care terenul ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic Mihaela_12 Mihaela_12 Buna ziua! Am o intrebare, va rog... In cazul unui imobil legat de care instanta a cerut urmatoarele: [quot]Obligă pârâţii la încheierea în ... (vezi toată discuția)