Am formulat o cerere de eliberare de copii ale tuturor actelor care sunt in dosarul clientei mele pt. ca aceasta nu mai stie exact ce a depus si ce nu iar raspunsul a fost (evident dupa trei luni) ca respectivele copii se elibereaza numai la cererea instantelor de judecata sau a altor autoritati.
Iar eu, persoana care a formulat cererea de acordare de despagubiri si toate actele care se gasesc in dosarul respectiv.... Inapoi. Nu aveti voie.
In momentul asta nici nu stiu cum sa procedez in continuare.
S-a mai intalnit cineva cu situatia asta? Cum ati rezolvat-o?
Sa fac actiune in justitie sa-i oblige instanta sa-mi dea nu mi se pare cea mai fericita idee, avand in vedere termenul in care as obtine o astfel de hotarare.
Buna ziua !
Intr-adevar este vorba de Legea 544/2001 , actualizata ... Insa informatiile solicitate nu sunt exceptate de la comunicare conform prev legii 554/2001 , mai ales ca va priveau strict pe dvs. . Asa ca puteti actiona institutia in instanta si solicita deasemenea sanctionarea functionarului care a intocmit documentul , pt ca nu se respecta (din ce spuneti) procedura prevazuta de lege .
Legea 544/2001
westkontakt
Buna seara,
dupa indelungi staruinte am primit decizia (in scris) de acordare a indemnizatiei lunare dupa 3-4 cereri si ultra-cereri si sesizari.
Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Recursul.
danaa1
Sotul meu a depus o petitie la o institutie publica, in vederea rezolvarii a unor probleme ce tin de institutie. Institutia nu i-a raspuns in termenul legal ... (vezi toată discuția)