avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient fortat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient fortat

Buna ziua
Am primit o citatie prin care sunt chemat intr-un proces la Bucuresti in calitate de intervenient fortat.
Acum 2 ani am fost implicat intr-un accident in care o masina a intrat in mine, insa am fost gasit vinot in ideea ca nu m-am asigurat. am platit atunci amendat plus puncte in fine. intrebarea mea este ce inseamna acest "interveninet fortat". Din toate foile pe care le-am primit am inteles ca uniqa asigurari cheama in judecata pe bcr asigurari si eu sunt citat ca interveninent fortat. masina pe care o conduceam avea casco, se poate sa mai platesc si eu ceva??? era un logan si suma totala este de 15298 lei
multumes
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:17, 18 Iulie 2010
Nu veti mai avea nimic de plata dar veti raspunde la niste intrebarisi s-ar putea sa se intoarca roata, adica sa fie celalalt considerat vinovat
Eu v-as sfatui sa depuneti o intampinare () sa v-o intocmeasca un avocat) petnru ca am vazut si hotarari in care a fost obligat intervenientul sa achite datoria, alaturi de asiguratorul lui RCA.
Introducerea persoanei vinovate de producerea accidentului e obligatorie, potrivit L.136/1995 si a ordinelor C.S.A. care sunt valabile pentru accidentul produs si nu mai incepeti acum ca nu sunteti vinovat, ca nu v-ati dat acordul, ca nu stiati, etc. Toate aceste motivatii sunt tarziu formulate si e de preferat sa va concentrati pe cea ce e important acum, de aceea v-am recomandat un specialist care va sti ce are de facut sa nu fiti obligat la plata despagubirii platite de asigruatorul casco.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare ca intervenient fortat jamesbond12 jamesbond12 Buna seara. Am fost implicat intr-un accident rutier, fara victime, in care eu am fost vinovat. Am fost la constatare amiabila cu persoana pagubite.Ea si-a ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat !!! CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna seara, in 2013 am accidentat usor pe X, cu toate ca, culpa a fost comuna, am facut constatare amiabila si ne-am dus la politie, eu mi-am luat amenda fiind ... (vezi toată discuția)