Imi pare rau ca intervi destul de trziu in aceasta discutie.
In primul rand nu stiu ce aveti toti care v-ati "pogorat" cu adjective asupra "bietului om"
Ce aveti cu el,cand "Anna2010"(desi nu stiu daca se poate gandi astfel in anul de gratie 2010) il iubeste si il respecta.
Nu il vreti ?
OK !
Actionati telecomanda !
Acest "biet om" care s-a dezvoltat gazetareste intr-un apartament de bloc care imi aduce aminte de magazinele "Gospodina" de la parterul blocurilor,dintr-o epoca apusa si care a folosit tacerea ca "arma jurnalistica"(nu de alta ,dar pentru ca nu il ducea capul tocmai pe el,venit de unde s-a rasturnat un anume"car" sa puna intrebari unei alte persoane),acest"om din popor" care face in jur de 5000 de Euro,pe seara din prostia celor care ii scriu SMS-uri in cautarea Elodiei sau in gasirea prafului de pe toba,el cel care are masini ,yaht , elicopter,apartamente,un bloc ,etc.pe numele societatii "0"tv,cel care nu a facut bani din santaje nu poate fi decat"condamnat" la uitare de o societate normala care este cam de multi ani in cautarea propriilor "anticorpi"
Candidatul ideal la presedintia cui ?
Probabil ca singura "organizatie" pe care o poate prezida,dar nu stiu daca de unul singur,este "TBSP"("Traiesc Bine pe Seama Prostilor").
Ce-ar fi sa nu mai fim noi prosti si sa ne deranjeze ca exista,ca ne insulta prin existenta sa inteligenta de oameni normali si sa il trimitem in fata unor organe unde exista niste sanse,chiar daca minuscule ,sa raspunda in fata legii.
Candva am auzit despre cineva care voia -in semn de atasament- sa faca puscarie in locul lui "VC-T",acum mai pot aparea ofertanti si pentru "DD"
Sa speram ca"latul se va strange"
Dar despre cine am scris ?