avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă \"Televiziunea poporului\"
Discuție deschisă în Discuţia la modă

"Televiziunea poporului"

Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul "Televiziunii poporului" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai departe, pentru ca mi s-a urcat tensiunea instantaneu! X-(

Adica acest personaj ma reprezinta si pe mine??? Eu sunt poporul, la fel ca fiecare dintre dumneavoastra - simtiti ca televiziunea pe care o conduce va reprezinta??? Asa am ajuns, sa fim etichetati, ca un popor consumator de DD in direct??? Mi se face rau. Oare nu exista vreo forma legala prin care asemenea sintagme prin care se aroga niste titluri nemeritate sa fie amendate??? Este o jignire flagranta la adresa inteligentei noastre ca popor si la adresa demnitatii natiunii. Cine le da dreptul sa se numeasca "televiziune poporului"? Luati aminte ca aceste stiri sunt preluate si de presa internationala si deci, raul facut este propagat cu o viteza uimitoare. Nu e de ajuns ca ne aflam intr-o criza multipla, economico-financiara si politica, ne lipsea sa fim stindardul scandalului si al ridicolului. Ma simt calomniata si nu stiu carei instante sa ma adresez.

Cu stima, cu impotrivire si furie mocnita,

CT
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 09:33, 9 Septembrie 2010
Muresan Felicia a scris:

De ce oare,un DD ,a ajuns pana aici?:((

Si eu m-am tot intrebat.. dar am gasit doar un singur raspuns... postat in mesajele anterioare Dar... mai scriu inca o data:
Toti s-au saturat de cei care au fost si s-au tot rotit, pentru a ajunge asa cum am ajuns... Marea majoritate considera ca toti cei care s-au perindat, sunt patati, corupti, etc,. etc..
Toti (sau aproape toti) suntem nemultumiti, vociferam, ne vaicarim.
Vrem schimbare..asteptand binele de peste 20 ani...
In loc sa se roteasca la putere cei care au fost,care ne-au aratat ce pot face si cat... poporul doreste atlceva... UNII CARE NU AU MAI FOST...
Si iata ca, in momentul cand poporul simte ca i-a ajuns cutitul la os... apare DD cu PP.
Curaj? Ambitie? Patriotism? ce il propulseza?
oare nu mai avem oameni in tara sa poata face ceva?
Lasitatea celorlalti care stau cu mainile incrucisate...
Daca poporul nu are o alta optiune... se va indrepta spre PP, cu siguranta, pentru ca nu-i mai vor pe cei care ne-au condus de 20 ani.... iar altii mai "vrednici" nu avem... asa se pare...

Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ContSters122901, utilizator
@lndines,ati punctat perfect.Sincera sa fiu,nu am prea stiut de OTV sau DD,dar prin care casa intram,tv-ul era deschis pe acest post.Am fost si eu curioasa si am vizionat intr-o seara,programele,acestui post,si...m-am ingrozit.Consider, ca un om cat de cat normal,nu poate sa ia in considerare ceva din ...asa zisele emisiuni,anchete etc.
Acest post nu reprezinta pe nimeni,toti sunt niste caricaturi grotesti si oricat de rau ar fi guvernata tara asta,nu pot sa cred ca atata "nou"sau "altii"putem alege.#-o
Pai ,Caragiale in cazul asta ,scria pentru grupa "pitici".:))
Mai important ca presedintele, pentru tara este, Guvernul...
INca mai sper ca, vom avea un presedinte macar "aratos" care sa ne reprezinte tara in afara, si bun mdiator in tara si un Guvern de tehnocrati ( fara politruci slugarnici), care, sa reanimeze economia ajunsa in colaps.
Daca ar fi fost contemporan cu noi, Caragiale, ar fi scris inzecit , in stilul lui inconfundabil :) Izvorul inspiratiei curge prin "cornul abundentei":)
:sorry: @llndines,acum veti vrea si un Prim ministru inalt?De unde,daca nu-i?
Da,important este Guvernul,dar care Guvern?Ca la noi tot:sticktongue: reprezinta si....
Dincolo de gluma,toti visam acelasi lucru.Iar "cornul abundentei"la noi, il gasesti la fiecare pas.
Cred ca in general este logic, firesc si normal ca oamenii care sunt bine educati, siguri pe ei, sa aiba si un aspect placut. In general, cei care din copilarie au probleme sociale, sunt marginalizati, sun tot timpul suparati pe colegi, pe invatatori, pe parinti, pe sefii de la serviciu, pe familie... vrand, nevrand capata, in timp o mimica de oameni crispati, uarati, rai, mutilati. Si se intampla ca adesea si sufletul si logica si mintea lor sa urmeze aceeasi cale de ura, de frustrare, de dorinta de razbunare...
Nu credeti ca unii dintre dictatorii cunoscuti, li se putea citi pe fata ura impotriva oamenilor si nu erau fotogenici?
Napoleon, Hitler, Stalin....?

Alte discuții în legătură

Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Sediul otv vasi49 vasi49 la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti? (vezi toată discuția)
'miscarea populara' pp-dd ContSters257414 ContSters257414 1. [b]În aprilie 2011[/b], Ioana Băsescu a depus la OSIM o cerere de înregistrare a Mişcării Populare; 2. [b]In aprile 2011[/b], Dan Diaconescu ... (vezi toată discuția)