avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebari, intrebari ;) Procedura pentru un strain din ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebari, intrebari ;) Procedura pentru un strain din UE

Buna ziua! :)

E FOARTE interesant forum-ul vostru!

Sunt un informatician de nationalitate franceza si locuiesc in Bucuresti.

As dori sa aflu daca imi trebuie o diploma pentru un SRL care ar activa in urmatorii domenii: consultanta financiara si imobiliara+ broker in credite (bancare si nebancare).

In sfarsit, nu am cetatenie romana, ce diferenta de pret la cabinet de avocatura? +20%? Am vorbit deja cu unu, mi-a spus ca cazul meu e complex dar citesc aici ca nu este.

Va multumesc FOARTE mult pentru timpul vostru! ;)
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 09:03, 9 August 2007
pai eu la onorariu ma refeream, cu 300 lei nici benzina si tigarile nu le scoti!

Care benzina? Ce tigari? Nu trebuie sa fii avocat de succes sa infiintezi o firma. Asta e treaba pentru cine nu are clenti. Se merge cu RATB-ul si cei 300 de lei mai scad datoriile lunare ale celui in cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2007
Adrian Copil, Consilier juridic
sincer imi pare rau ca am intrat in aceasta discutie! Eu incercam sa va ajut, dar sunt luat peste picior!

Si...........? Sa mergeti dvs. cu RATB-ul! iar daca sunteti asa destept de ce mai solicitati informatii?
Citeste cu atentie! Nici nu te-am luat peste picior, si nici nu am cerut sfaturi pe forum. Doar am raspuns celui care le-a solicitat.
Daca vei citi postarile din trecut de pe acest forum vei vedea ca sunt multi cei care infiinteaza SRL-uri cu 300 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac o firma de asigurari ELENADOGARU ELENADOGARU VREAU SA IMI FAC O FIRMA DE ASIGURARI,BROKERAJ CE ACTE IMI TREBUIE,CAM CAT M-AR COSTA,CARE SUNT PASII? VA MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva dan chiru dan chiru se poate transforma un srl inregistrat ca platitor de tva in srl neplatitor de tva? (vezi toată discuția)