avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... publicare foto fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

publicare foto fara acordul meu

Buna seara,

Cum pot da in judecata, in ce temei, o femeie care a publicat pe blog-ul ei poze cu copilul meu abia nascut la momentul respectiv?..adica acum 3 luni si un pic..eu nu am stiut asta decat dupa ce a publicat, nu eu i-am trimis pozele ci tatal copilului meu care e cam naiv si crezand in prietenia de dupa 17 ani de casatorie, ea fiind fosta sotie...acum articolul nu mai e vizibil pe blog, in urma dorintei mele, dar este trecut pe privat, iar aceasta femeie continua sa ma atace pe orice cale, desi nu eu sunt motivul despartirii lor si ea anyway, are o alta relatie...ea nu locuieste in tara, dar am copie dupa certificatul ei de nastere si numarul de rezidenta din tara unde se afla acum...
Multumesc anticipat,
Anca Barzan
Cel mai recent răspuns: ancaruxandra , utilizator 06:06, 20 Iulie 2010
Multumesc din nou pentru raspuns, stiu ca nu sunteti rau intentionat :), departe de mine gandul acesta :)...
nu aveam de ce sa ma gandesc daca e al ei, sau nu blogul...e facut de fostul ei sot blogul, ea posteaza poze cu ea pe blogul respectiv, si dupa cum am spus, exista mail intre mine si ea in care imi raspunde la faptul ca nu am fost de acord, (deci un alt accept ca ea este persoana)...

Cat despre baza legala, nu ma mai mira nimic, dat fiind ca si in alte situatii din viata mea nu ma simt protejata de legile romanesti... (vezi somajul de care nu beneficiez din motive stupide, vezi concediu cretere copil de care iar nu beneficiez din la fel de stupide motive, vezi inceputul perioadei sarcinii mele in care nu lucram si nu am gasit o lege care sa ma apere, vezi ajutorul pt familie monoparentala care e de 70ron :)))) ...dar astea sunt alte discutii )

Toate cele bune,
Anca Barzan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expunere minor in poza de catre sotia fostului sot puimicc puimicc Este legal ca sotia fostului meu sot sa isi puna pe facebook la poza de profil o imagine in care este ea, fostul sot si copilul meu? Am divortat si copilul ... (vezi toată discuția)
Poze publicate cu fiul meu fara acordul meu alinadaniele alinadaniele Eu am un baietel de un an si 5 luni,sunt despartita de 6 luni de tatal copilului.Problema este ca el si-a facut alta relatie cu o femeie,iar de cand este cu ea ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu de imagine 1costi 1costi Buna ziua, am publicat pe un blog informatii sau mai bine zis comentarii/parerea personala (un feedback negativ care sa vina si in sprijinul altora care au de ... (vezi toată discuția)