avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buletin expirat

mi-a expirat buletinul de 10 ani.ce patesc cand ma duc sa-l schimb?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:59, 20 Iulie 2010
marzalaw a scris:

deci grija domnule necunoscut sa nu va pierdeti buletinul......ca atunci inseamna ca am instigat la fals(nu incitat)=D>.

Adevarat,domnule avocat,pe langa faptul ca sfatuiti un om la prostii,prin insusi greseala dvs (penala).Greseala mea a fost doar de exprimare,sensul fiind acelasi.Eu sunt de alta etnie...Probabil v-ati uitat prin oarece carti,astfel nu ati fi sesizat diferenta.Va sfatuiesc,daca tot sunteti pe aici,sa va folositi de experienta dvs.pt.cei ce o solicita,nu pt. mine.Credeti ma eu nu am nevoie de asemenea sfaturi....
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate... badguy_goodguy badguy_goodguy Este vreo problema daca efectiv nu imi mai reinoiesc buletinul de identitate? Buletinul tocmai mi-a expirat. Posed pasaport ... valabil , nou , noutz... ... (vezi toată discuția)
Defaimare si calomnie, incadrare donmarcoluciano donmarcoluciano Buna ziua dragi avocati forumisti, Doresc sa aflu niste raspunsuri, daca se poate, inainte de a consulta un avocat, unde se incadreaza defaimarea si ... (vezi toată discuția)
Un martor se poate retrage? Daniel005 Daniel005 Salut. Un cunoscut a asistat la prinderea unei persoane cu o cantitate mica de droguri (un gram de cannabis), a fost legitimat si a fost dus la sectie unde s-a ... (vezi toată discuția)