Buna ziua
As vrea sa dau in judecata avocatul care m-a reprezentat intr-un proces pentru ca eu consider ca din cauza lui am pierdut procesul. I-am dat inscrisuri care nu au fost atasate la dosar. Consider ca a facut acest lucru deoarece i-am platit onorariul cu mult timp inainte de primul termen asa cum fusese invoiala, numai ca banii i-am dat fara factura deoarece atunci nu avea toner sa scoata la imprimanta si ramasese sa-mi dea chitanta la intalnirea urmatoare. Am mers pe incredere ca doar era avocatul meu. Au trecut mai multe intalniri dar motive sa vina fara chitanta a tot gasit. Credeti ca am vreo sansa sa-l dau in judecata pt nepledare corecta desi cazul era foarte usor de castigat?
Faptul ca i-ati platit avocatului onorariul si l-ati inregistrat cu camera nu reprezinta o proba pentru dvs. deoarece conform contractului aveati obligatia sa achitati suma respectiva.
In ce priveste hotararea trebuie sa aveti in vedere ca aceasta este pronuntata de judecator si nu de avocat, sau poate ca ati avut parte de un adversar mai bine pregatit pentru a castiga acest proces. Cand spun "mai bine pregatit" presupun ca stiti la ce ma refer.
In rest, asa cum arata si colegul Mihai Vaduva, nu ne vom scoate uni la alti ochii.