avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire privind concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire privind concedierea

vreau sa mai mentionez ca sotul are contract de munca de 8 ore pe zi,40 de ore pe saptamana dar el depasea cu nmult acest orar.cele 40 de ore el le facea cam in trei zile.cu toate cu lucra chiar si 6 zile pe saptamana.se poate dovedi cu foi de parcurs.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2010
marcmihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: marcmihaela , utilizator 17:38, 19 Iulie 2010
k am inteles.oricum nu stiu cat de mult se vrea restructurari sau ce anume se doreste dar cert este ca nu prea mi se pare normal ce fac cei de acolo de la firma.nu este totul chiar legal.mai ales ca in contract sunt trecute anumite ore de munca si acestea nu sunt respectate deloc.lucra aproape 60 de ore pe saptamana sau chiar mai mult si nu se plateau ore suplimentare.
Puteti depune o sesizare la ITM referitor la orele suplimentare efectuate si neplatite ...
o sa vedem ce se poate rezolva .oricum nu vrem sa ii lasam asa usor.cu toate ca poate el ramane fara loc de munca deocamdata dar nici ei nu vor ramane nepedepsiti pentru neregulile din firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau demisie Florentina85 Florentina85 Salut.Am si eu o intrebare si sper sa fiu cat mai explicita.L mine la firma s-au facut restructurari si astfel s-au trimis in somaj mai multi angajati...eu am ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz (neindeplinirea obligatiilor contractuale) nae2012 nae2012 Buna seara. As vrea sa menisionez fara preaviz invocand neexecutarea obligatiilor contractuale de catre angajator pe motiv ca in contract scrie ca voi ... (vezi toată discuția)
Te poate obliga sa muncesti la un anumit program? Alina-Manuela Alina-Manuela Am o prietena care lucreaza 7 ore pe zi de luni pana vineri,iar 2 sambete din luna 12 ore si 2 duminici din luna 8 ore.Acum,sefa de magazin vrea sa le schimbe ... (vezi toată discuția)