avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Asigurari obligatorii case - inca o japca
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asigurari obligatorii case - inca o japca

Vad ca se tot agita lumea cu asigurarile obligatorii.
Lumea a aflat ca tre' sa faca asa ceva si ca altfel li se da amenda.
Cine poate da detaliile complete cu privire la acest subiect ?
Adica ce acopera de fapt acea asigurare, cat costa pentru diverse tipuri de imobile, care este data limita la care se poate face ?
Si ar mai fi o nelamurire: cine sta sa controleze fiecare locuinta daca are sau nu o astfel de aigurare ? In baze de date centralizate exista cam 10% din totalul locuintelor din Romania.
Alta intrebare: exista vreo modalitate prin care sa cer ne-incheierea unei astfel de asigurari (scutirea de la asa ceva) ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:06, 22 Iulie 2010
gnicolae a scris:

o prietena are credit ipotecar cu tot cu asigurarea locuintei(obligatorie si inclusa), de ce ar fi obligata sa-si faca inca una in baza acestei legi????

Din ce am inteles, va fi obligata sa o faca pe cea obligatorie in momentul in care expira cea pe care o are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie de locuinta si asigurarea facultativa Heidy Heidy Buna ziua, Am o asigurare facultativa a locuintei mele care este cesionata in favoarea bancii la care am credit si VREAU (pentru a fi acoperita din mai ... (vezi toată discuția)
Dilema: asigurare obligatorie(pad)-asigurare facultativa mykybz mykybz Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa adaptez discutiile interesante referitoare la subiectul asigurarii obligatorii a locuintei din acest forum, la ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta AdrianGal AdrianGal Buna ziua Am o polita de asigurare facultativa a locuintei, aferenta unui credit ipotecar, cesionata in favoarea bancii. Banca ma obliga sa cesionez in ... (vezi toată discuția)