Buna ziua. As dori sa infiintez o microintreprindere si sa fac sediul social la adresa unde domiciliez(Apartamentul proprietate a parintilor). Problema este ca au datorii mari la intretinere / Asociatia de proprietari. Am facut un contract de comodat, dar, va intreb, pot avea dificultati in a obtine acordul Asociatiei din aceasta cauza (Mentionez ca acordul vecinilor il am deja)? De asemenea, in cazul in care obtin acordul, viitoare firma are vreo legatura cu datoriile acumulate de proprietar? In plus, pot evita inscrierea firmei la cheltuielile comune, atata timp cat, oricum, sunt trecut ca locatar al apartamentului respectiv? Cu alte cuvinte, nu doresc ca firma sa apara la cheltuielile de intretinere si nici nu doresc ca acest lucru sa modifice cumva cuantumul cheltuielilor pe care le are de platit lunar proprietarul apartamentului. Va multumesc !
Pai din moment ce nu ti s-a cerut sa depui o astfel de adeverinta ...de la asociatie...nu ai de ce sa te complici....si sa vorbesti si cu ei///
Si eu... sincer nu stiu... ca la infiintare unei societati sa ai nevoie de asa ceva
BAFTA