avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEREN MOSTENIT dar nedefalcat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEREN MOSTENIT dar nedefalcat

Buna
As cere un sfat ... sau o recomandare...
Tatal meu era (pentru ca intre timp a decedat) mostenitorul unui teren. Alaturi de el, mostenitori mai sunt niste nepoti. Mostenirea a fost dezbatuta, dar terenul (teren arabil, daca are vreo importanta) nu este defalcat.
Ceea ce dorim si eu si mama mea (nu mai sunt alti frati ai mei) este de a vinde terenul.
Cat de dificila este aceasta procedura a defalcarii si care ar putea fi costurile ca un avocat sa se ocupe de acest subiect/caz?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 21:14, 23 August 2007
OK.
Poate se gaseste cineva de pe forum sa-ti faca acest serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topo alexauto1 alexauto1 Buna ziua ..acum 2 ani unchiul meu ne-a dat in judecata pentru pamantul mostenit de la bunici mei.Ziceam \"ne-a dat\"pe mine si pe celalti ... (vezi toată discuția)
Vanzare drepturi Ianandre Ianandre Buna seara. Tatal meu este mostenitor impreuna cu alte trei rude asupra a 2 hectare pamant.Doi dintre ei nu vor impartirea terenurilor .Al treilea incearca sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren floriancasapu floriancasapu Buna ziua, Am inceput de curand in instanta un proces prin care solicitam impartirea unei suprafete de teren aflata in proprietatea unui unchi care a decedat. ... (vezi toată discuția)