avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comunicare prin afisare!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comunicare prin afisare!

Buna seara !

Va rog ajutor intr-o problema!

In cazul in care un proces verbal este comunicat prin afisare pe poarta imobilului(cu martori) ,inseamna ca am luat la cunostinta?
Fara semnatura mea ? Daca il rupe cineva?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 20:37, 26 Iulie 2010
Efectul juridic se produce din momentul afisarii si incheierii procesului verbal de comunicare , semnat de catre agentul procedural si martor , indiferent ca ati fost de fata sau nu . Din acel moment se considera ca fiind adus la cunostinta dvs .

Editare :

Am si eu o intrebare ...
Cand vi s-a aplicat sanctiunea contraventionala , nu ati semnat procesul verbal sau acesta a fost incheiat in lipsa dvs ?
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
Diana Ramona, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea procesului verbal de contraventie prin afisare la domiciliu silion19 silion19 Buna ziua Va rog cateva informatii legate de urmatoarea chestiune. Jandarmii mi-au intocmit un proces verbal in lipsa semnat de un martor ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal intocmit fara a fi contravenientul de fata siloth siloth ma confrunt cu aceastra problema si cu marea dilema a rubricii \"Alte mentiuni\" og 2 art 16 (7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul ... (vezi toată discuția)
Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)