avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut -chitanta de mina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut -chitanta de mina

Am imprumutat acum aproape 3 ani o colega de servici cu bani ,pe baza de chitanta de mina,complectata de ea cu datele cind urma sa-mi returneze banii. A parasit serviciul,mutindu-se in provincie. Banii nu i-am mai primit nici pina in ziua de azi . Exista legal posibilitatea de a mi recupera ? Ma poate sfatui cineva :ce as putea face acum ptr. a recupera totusi banii ?


Multumesc
Cel mai recent răspuns: barbutadddddddddddddd , utilizator 14:29, 8 Septembrie 2007
M-am gindit sa fac cererea in penal si ptr. a incerca sa o sperii Fapt este ca eu am dat banii gramada,acum va trebui sa platesc si 10% taxe ptr. proces iar in cel mai fericit caz am sa obtin cite putin in fiecare luna Exista si alta varianta mai buna in cazul meu ?

Multumesc mult
Ar fi bine sa aveti si macar un martor iar in ceea ce priveste platile pe care le faceti , puteti solicita in actiune sa va plateasca ea si toate aceste cheltuieli (de judecata). Nu mai intarziati cu actiunea. Eventual , puteti face o actiune comuna cu colegele pentru reducerea onorariului avocatului.
Multumesc ! Demarez cit de curind ! e mai greu cu martorii : pe unii i-a mai platit cite putin,altii au renuntat
ca erau sume mai mici iar unii au demarat ceva cu un avocat apoi au renuntat .La mine este o suma mai mare si la ora actuala va trebui sa fac rost de banii de taxe .Sper sa reusesc sa fac rost si de unii si de altii

Va multumesc tuturor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot recupera niste bani imprumutati? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua! As dori sa stiu cum se pot recupera niste bani imprumutati,daca imprumutatul nu mai doreste returnarea acestora. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare unei sume de bani imprumutata unei terte persoane lacrimidedor lacrimidedor Am imprumutat unei persoane o suma de bani acum un an, pe baza unei chitante de mana.Pesoana respectiva nu mai binevoieste sa-mi inapoieze acesi bani sub ... (vezi toată discuția)
Ce ma invatati in legatura cu un imprumut care nu mi se restituie? carmen69 carmen69 Unde e mai indicat sa depun o plingere pentru o suma de bani imprumutati cu chitanta de mina cu martoriin in care este si o masina(suma de bani reprezinta ... (vezi toată discuția)