Sunt proprietara unui imobil in baza unui Act de donatie. Intrucat in imobil locuia cineva ilegal, am deschis actiune de revendicare, pentru a intra in posesia bunului.
Intre timp imobilul a fost eliberat.
Urmatorul termen este in Septembrie. Intrebarea mea este : pot sa renunt la proces fara a mai plati taxa de timbru? In ce conditii?
Neachitand taxa de timbru procesul va fi anulat iar bunul revendicat nu mai face obiectul nici unei actiuni judecatoresti. In acest caz imobilul in cauza poate fi vandut?
Daca ati notat dvs. litigiul in Cartea funciara, va trebui sa asteptati hotararea instantei si sa radiati notarea.
Daca nu exista astfel de notari, puteti vinde imobilul, intrucat notarul, cand va cere extras de carte funciara inainte de perfectarea contractului de vanzare-cumparare, imobilul va figura liber de orice sarcini si notari ale unor litigii cu privire la acesta.
Verificati daca impozitele sunt platite.
Buna ziua
Ionut06
Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)