azi la televizor am auzit aceasta treaba. este adevarat? s-a dat lege pentru asa ceva? cum adica executare silita numai pe timp de vara? ma refer la evacuari. chiar asa e???
sunt socata daca asa este:-/
si acuma mai sta cineva? cati? puteti sa le cereti la toti 3. dar vedeti atunci cand cereti despagubiri o sa platiti taxa la valoare pe care o cereti dar cereti sa se faca o expertiza pentru chirie si ca o solutie mai la indemana si mai ieftina prima data cand cereti o anumita suma aveti in vedere sa fie mica ca sa va puteti permite sa platiti taxa iar pe urma dupa ce se va stabili suma efectiva veti plati diferenta dar cel putin atunci veti sti sigur ca veti si obtine suma respectiva. cel putin eu asa am facut si partea adversa a cerut de la inceput o suma foarte mare si in consecinta a si platit taxa foarte mare iar la expertiza li s-a dat o suma mai mica si normal ca nu li se mai retuneaza nici o diferenta doar pentru ca au platit ei mai mult, deci...ca sa stiti.
bafta!
sunt doar discutii,dar in eventualitatea aparitiei unei legi de genul asta legiuitorul nu opreste executarea silita,dc vb de executare silita imobilira,executorul judecatoresc poate chiar sa vinda la licitatie publica imobilul ,sa elibereze actul de adjudecare,numai ca noul adjudecatar nu va putea da afara din locuinta persoana care locuieste acolo ......treb sa asteptam aparitia legii...
buna si eu o problema cu un chirias,o sa reziliez ct si as vrea sa stiu cat dureaza hotararea jud definitiva pt evacuare?si cum se procedeaza?multumesc frumos.
buna si eu o problema cu un chirias,o sa reziliez ct si as vrea sa stiu cat dureaza hotararea jud definitiva pt evacuare?si cum se procedeaza?multumesc frumos.
Evacuare chiriasi
nsemeniuc
Exista vreun motiv pentru a nu putea evacua pe loc (eventual cu sprijinul politiei) niste chiriasi care nu au respectat contractul, in care exista mentiunea ca ... (vezi toată discuția)