avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reziliere contract asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reziliere contract asigurare de viata

Buna ziua.
Am incheiat o aigurare de viata cu OVB pentru Generali (GENerali Investment Unit Solution –Activ). Insa inca nu am platit nimic si nu am semnat o polita de asigurare. Am semnat decat contractul sau precontractul (nu stiu sigur). Consultantul de la OVB mi-a spus ca nu a trimis contractul la Generali, il va trimite dupa ce se va face prima depunere.
Dupa ce m-am gandit mai bine am hotarat sa nu mai inchei aceasta agisurare. Vreau sa stiu daca mai pot rezilia contractul respectiv in aceste conditii sau sunt obligata sa urez procedra pana al sfarsit.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Claudiu Stanculescu , Consultant asigurari 03:22, 29 Noiembrie 2010
@care_cine

formularul pe care l-ati completat Generali GENius intra in vigoare asa cum au explicat si cei dinaintea mea abia dupa ce se face si prima plata.
Acesta nu pleaca de la sediul nostru pana nu sunt intocmite impreuna cu dumneavoastra si celelalte actele adiacente(dovada platii printre altele ) asa ca nu este nevoie sa mai anuntati pe nimeni pt ca polita cu siguranta nu a fost emisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract asigurare de viata monique2r0 monique2r0 Buna ziua, Am si eu o intrebare.Mi-am incheiat la 21.10.2009 o asigurare de viata(am semnat un precontract-cerere de asigurare+anexe la cererea ... (vezi toată discuția)
Neseriozitate maxima - astept polita de 2 luni ContSters133104 ContSters133104 In prima jumatate a lunii ianuarie a.c. am trimis o cerere pentru incheierea unei polite de asigurare de viata cu acumulare de capital si am depus in contul ... (vezi toată discuția)
Asigurari de viata Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Am incheiat o polita de asigurare academica cu asigurare suplimentara de sanatate. Primind dosarul si polita de asigurare am constatat ... (vezi toată discuția)