avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

In cazul in care copiii mei au 17,respectiv 14 ani,de catre cine trebuie formulata cererea ptr pensie de intretinere??(tatal lor nu mai locuieste cu noi,dar nu suntem divortati)
Cel mai recent răspuns: Eladaela , utilizator 17:50, 7 Septembrie 2010
Va multumesc mult!
Daca nu este formulata corect,poate fi respinsa?
Da, poate fi respinsa o cerere formulata incomplet sau incorect.
Cautati insa pe avocatnet. Nu se poate sa nu gasiti un model de la unul dintre consultantii.
Va multumesc!
Ori nu am cautat eu destul de bine:),ori nu exista un model:(.
Aici gasiti modelul cererii de acordare a pensiei de intretinere, trebuie doar adaptat, fiind vorba de 2 minori, si completat cu datele de identificare: [ link extern ] /
:luck:
L.C.
Va multumesc mult!

P.S. cerea se depune in dublu sau triplu exemplar?
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
Eladaela, utilizator

Alte discuții în legătură

Model cerere de divort actualizat iancuoana_2006 iancuoana_2006 buna seara .Caut un model de cerere de divort pe care sa o depun la judecatorie .mentionez ca nu imi pot permite un avocat si din pacate nici nu ma pot folosi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara stabilita corect ? g.corina g.corina Buna ziua, am si eu o problema legata de pensia alimentara.Am divortat in urma cu un an si am un copil de 17 ani si 4 luni. La divort copilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Divort TESO TESO ce acte am nevoie ptr divort daca am o fetita de 1 an si mergem cu sotul impreuna sa depunem divortul?bunuri comune nu avem ce am avut a impartit deja noi ... (vezi toată discuția)