avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaj

el avnd sotie printre care o amnta timp de 8 ani in ultimi ani nu a mai cumparat bunuri materiale pe numel lui in tot acest timp prima amnta afla ca mai ezista o lata amnta adica inca o a treia persoana prietana mea vrea sa il dea in judecata pentru ca timp de 8 ani nu a avut nici un drept a supra viati ei intr'un cv sa fie libera .in timpul acesta de 8 ani tipul respectiv s'a deschis vre-o 5 restaurante ideea e intr-un final daca il poate face sa plateasca pentru anii pierduti alaturi de el .?????
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 13:28, 4 August 2010
LOLITA BOBBIT


Lorena.
Eu sunt in favoarea amantei, sa caute un avocat care sa se angajeze intr-un asemenea proces. Nu are temei legal, dar ceva in pretentii, cine stie:)
Macar il sperie pe nenea ala si ii da niste lovele.
Succes!
Buna ziua.
Da LORENA,corect acum imi aduc aminte.Am si aplaudat dar am fost si impresionata de bietul om.
Foarte bine,sa-l dea in judecata pe musteriu sa-i iasa distractia prin piele....ori din buzunare.
Auzi 2,3,amante.:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Sotul vrea sa vina cu amanta in casa simona_neagu simona_neagu Buna ziua, Sotul meu doreste sa vina cu amanta in casa unde stam. Precizez ca nu avem copii. Care sunt limitele legale pentru a impiedica acest lucru? Unde ... (vezi toată discuția)
Pentru amante nu exista legi? mami76 mami76 Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre... (vezi toată discuția)