avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... sa ne jucam de-a scrisul :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

sa ne jucam de-a scrisul :)

A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Unii useri au confundat topicul cu mediul lor de viata obisnuit, astfel ca, povestile acestora s-au cam transformat in povesti care nu ar trebui spuse - nici macar copiilor (fetita mea cred ca ar fi ingrozita de asemenea scrieri)...si nu cred ca asemenea scrieri pot intra in categoria "sa ne jucam de-a scrisul"... mie imi pare a suna "sa ne jucam de-a cum sa ne batem joc unii de altii"-in viziunea unora sau "hai sa invatam sa scriem si sa ne exprimam corect romaneste"-in viziunea altora.

Creativitatea "aberanta" a unora...provoaca reactii adverse, dupa cum observ...

Poate ca ar fi bine ca topicul sa aiba un Regulament intern-ideea in sine este interesanta si educativa...insa modul in care a "evoluat" lasa de dorit, mai ales cand "scrierile" vin din partea unor persoane care au pretentia ca sunt "cu studii superioare" si provin dintr-o rasa "superioara"... (a se vedea discriminarea , misoginismul si scrierile catalogate de alti useri ca fiind "aberante"...)

Regulamentul prevede clar atentionarea/banarea userilor care se preteaza la asemenea postari, insa las la aprecierea moderatorilor acestei sectiuni, modalitatea in care vor solutiona "problema".

Sau, poate ca topicul ar trebui inchis.

Sper ca topicul este ca si inchis....a fost frumos pana pe la pagina....B-)
Pana la pagina...? Atunc i sa fie sterse postarile considerate aberatii.Eu nu ma pot pronunta care ar fi acelea.Adevarul este ca ne-am jucat.Nimeni dintre cei care au scris nu a crezut vreodata ca va lua premiul Nobel pentru literatura.
Vazand aceste critici sincer..regret ca m-am prins in joc. Dar sunt bune si lectiile..altfel cum am mai evolua? Si cum am sti sa ne ferim de ridicol?
Seara buna.
Off...suparaciosilor. De aceea nu am scris pagina. Fiecare a mai luat-o pe alaturi.
Hai sa "dam mana cu mana" si sa luam ce-i bun. Eu m-as bucura daca nu ar fi nimeni suparat. A fost un joc.

:hugall:
Corina, problema este ca am,, aberat" impreuna .Si mi se pare total neavenit acum, dupa ce ne-am completat in ,,aberatii" , sa vina cineva si sa jigneasca.
Eu una nu ma mai ,,joc" .Am lucruri mai bune de facut.

Alte discuții în legătură

Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)