avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de sarcini imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de sarcini imobiliare

cum si unde se inregistreaza sarcini noi pe rolul unui anumit imobil?
Cel mai recent răspuns: gymyforty , utilizator 06:38, 5 August 2010
cartea funciara o deschide proprietarul, nu dvs.
Este vorba de hot. Trib. Teleorman in urma unui proces de partaj cu Tranzactie intre parti.Ei sa angajeaza sa plateasca 90 % din Creditul ipotecar bancar pe numele meu; garantat cu casa mea....si ei garanteaza ca platesc aceste rate cu imobilul in cauza, eu urmand sa platesc 10 %...Vreau sa trec aceasta hotarare ca sarcina a imobiluli in cauza, proprietatea lor.
nu inteleg cum s-a facut un credit ipotecar fara ca sa existe carte funciara.
eu sunt titular de credit si ipoteca este pe garsoniera mea de dinainte de casatorie, ; ipoteca este pe alt imobil
dar daca imobilul nu are cadastru; carte funciara...atunci unde se pot trece sarcinile?

....precizez ca imobilul in cauza are Act de Proprietate autentificat si cu "Lucrari Publicitate Imobiliara" efectuate in nov.1995 la Judecatoria Alexandria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca/intabulare GiaM GiaM Buna seara! De curand am facut o radiere de ipoteca in favoarea unei banci pentru garsoniera achizitionata prin credit ipotecar. Aceasta a fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Cine depunea la OCPI cererea pentru radierea ipoteci? Banca sau persoana in cauza? Este vorba de un apartament cumparat prin Prima Casa ( achitat ... (vezi toată discuția)
Cadastru Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua imi poate spune cineva cum pot face cadastrul unui apartament daca blocul nu are Cadastru sau cum pot vinde acest apartament neavand Cadastrul ? ... (vezi toată discuția)