avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investire cu Titlu Executoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investire cu Titlu Executoriu

Buna ziua!
Am avut un proces de Nulitate, am castigat la fond, iar la Curtea de Apel a ramas Irevocabila, in anul 2002
As dori sa o investesc cu Titlu Executoriu.
Care sunt pasii de urmat pentru acest demers, cate termene se pot da si daca este un proces iar, cu termene, martori, etc…?
Ce taxa se achita, in ce cuantum si unde?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dg_Marian , utilizator 18:24, 16 Noiembrie 2010
Faceti o simpla cerere prin care solicitati investirea cu formula executorie, anexati titlul executoriu, taxa de timbru si timbru judiciar.
Pentru evacuare trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc, dar numai dupa ce aveti investita cu formula executorie titlul.
ce taxe sunt necesare la executorul judecatoresc ?
Sunt onorarii intre un minim si un maxim. Numai executorul judecatoresc va poate calcula taxa.
Succes!
Am intrat pe site-ul tarife executor judecatoresc si pt. evacuare tariful a rezultat 71,4 lei. Poate fi mai mare.

Am vrut sa investesc o hotarare irevovabila, dar in acea hotarare solicitasem autoritate de lucru judecat.
In incheierea de sedinta pentru investire cu formula executorie, mi-a respins cererea cu drept de recurs.
Inca nu am vazut incheierea de sedinta, dar din experienta dumneavoastra, care ar fi motivul respingerii?
Unde se judeca recursul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa legalizare sentinta simona35 simona35 care este taxa de timbru pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti, care imi trebuie in vederea investirii cu formula executorie . (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuieli de judecata ? carmenspata carmenspata Buna ziua Domnule avocat.am si eu o intrebare la dumneavoastra.Am cistigat un proces pentru pensie de intretinere,mi sa achitat pensia de intretinere,dar ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)