in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar.
Politistul a iesit in strada cu bagheta reflectorizanta si a facut semn sa opresc. Nu am mai oprit, am urcat podul, am coborat, am bagat in parcarea in imediata apropiere si am urcat sus, au trecut pe langa parcare(masina este mai in spate, nu se prea vede), cu siguranta venisera dupa mine.
Intrebarea este:
-daca probabil am fost prins de radar poate veni acasa document conform caruia sa dau datele soferului presupun. Daca nu ridic recomandata, care vor fi urmatorii pasi ai politiei.
-au cum sa demonstreze ca nu am oprit, politistul care a incercat nu era in campul vizual al radarului, era dupa masina.
-care sunt consecintele totale, in cazul in care m-a luat radarul, in afara de permis, si care sunt in cazul in care nu m-a luat
Eu zic sa stati linistit .
Chiar dvs ati spus ca s-a intamplat seara ( ma iau si dupa faptul ca politistul folosea baston/paleta reflectorizanta ) . Deci , nu o sa puteti fi identificat dupa acele fotografii . Ceea ce se va vedea este nr de inmatriculare .
Daca nu primiti nimic prin posta , e totul in regula .
Radar bucuresti
blkegl
Buna ziua , in data de 3 iulie 2010 , circulam pe str Doamna Ghica din Bucuresti, cu o viteza peste limita legala. Am trecut pe langa un logan mcv,parcat pe ... (vezi toată discuția)