avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum poate fi \"pedepsit\" un abuz de drept?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum poate fi "pedepsit" un abuz de drept?

Un proces pentru recuperarea unui prejudiciu constand in chirie restanta, penalitati de intarziere la plata chiriei precum si lipsa de folosinta a spatiului sta de 10 ani pe rolul instantelor si probabil va mai sta Dzeu stie cat.
Totul se datoreaza partii adverse care incearca sa traga de timp prin diverse stramutari ale cauzei.
Cum poate fi "pedepsit" acest abuz de drept si ce ar trebui facut pentru ca sa se solutioneze odata aceasta cauza?
Cel mai recent răspuns: iuliana26 , utilizator 13:19, 7 August 2010
iuliana26 a scris:

Da aveti dreptate in ceea ce spuneti despre natura problemei, poate ca e vba de judecatori.In ceea ce priveste problema expusa de mine este vba despre un singur proces si nu de mai multe cauze.

Oooo-la-la-la-laaaaa! O singura cauza judecata de 10 ani? :O :stunned: Sa mai bombanim ca justitia romana nu incearca sa se autodepaseasca!!! (chiar daca nu semnalizeaza manevra si intra in coliziune cu economia care venea, regulamentar, pe contrasens). Dupa ce este gata judecata, idiferent de solutie, faceti o plangere la CEDO ... daca si o judecata care dureaza de 10 ani e judecata intr-un termen rezonabil si previzibil ...
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.Sincer cred ca ar merita raportat la CEDO acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt instantele romanesti care pot fi sesizate in privinta tergiversarii unui proces? iuliana26 iuliana26 Am un proces pe rol de mai mult timp si as dori sa sesizez instanta ca partea adversa tergiverseaza solutionarea lui. Cui ma pot adresa? (vezi toată discuția)
Cum pot fi atacati judecatorii care dau sentinte partinitoare? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna, Cum pot eu ca cetatean judecat, sa protestez impotriva unei sentinte, data in ultima cale de atac, - cand motivatia primita e partinitoare (adica ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! razvandicu razvandicu Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam ... (vezi toată discuția)