avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la preaviz

in perioada concediului de odihna de poate acorda preaviz pentru incetarea contractului individual de munca din initiativa angajatorului pentru motive care nu tin de persoana salariatului?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:07, 7 August 2010
nu
Da, se poate acorda preaviz ... pe durata CO este interzisa concedierea , nu si efectuarea preavizului.
In cazul acesta care ar fi justificarea?
De ce nu ar astepta prima zi de munca?
a_fleancu a scris:

Si de ar astepta prima zi de munca, atata timp cat legea nu interzice acest lucru .... legea interzice concedierea nu si trimiterea instiintarii de preaviz.
freeelis a scris:

a_fleancu a scris:

Si de ar astepta prima zi de munca, atata timp cat legea nu interzice acest lucru .... legea interzice concedierea nu si trimiterea instiintarii de preaviz.

art. 74 alin.(1) lit b c. mun. ne spune ca decizia va contine si preavizul... de unde ar putea rezulta ca estre legala o instiintarea de preaviz!?

Alte discuții în legătură

Notificare de preaviz in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani prodanslc prodanslc sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani si am primit din partea angajatorului notificare de preaviz in care se spune ca incepind cu prima ... (vezi toată discuția)
Concedierea a 29 de persoane lunar OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Lucrez la o companie care concedieaza 29 de persoane lunar, fara a avea in vedere vre-un criteriu de selectie. De exemplu: o persoana este anuntata la ora 10 ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere sau preaviz? mamalui Stefan mamalui Stefan Sunt si eu in situatia in care odata reintoarsa din C.I.C,sa ma astept la concediere individuala,pe motivul desfiintarii postului.Am tot citit si pe forum si ... (vezi toată discuția)