avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la preaviz

in perioada concediului de odihna de poate acorda preaviz pentru incetarea contractului individual de munca din initiativa angajatorului pentru motive care nu tin de persoana salariatului?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:07, 7 August 2010
freeelis a scris:

ctynn a scris:

la fel de interesant ar fii raspunsul la intrebarea : care este temeiul de drept al emiterii instiintarilor de preaviz, nu ?

In acest caz, sunt aplicabile principiile de drept ... :)

prin urmare putem spune ca ati dat raspuns la ambele intrebari! B-)

o instiintare de preaviz nu are baza legala inainte de a se analiza ca incalca sau nu vreo dispozitie legala. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de preaviz in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani prodanslc prodanslc sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani si am primit din partea angajatorului notificare de preaviz in care se spune ca incepind cu prima ... (vezi toată discuția)
Concedierea a 29 de persoane lunar OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Lucrez la o companie care concedieaza 29 de persoane lunar, fara a avea in vedere vre-un criteriu de selectie. De exemplu: o persoana este anuntata la ora 10 ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere sau preaviz? mamalui Stefan mamalui Stefan Sunt si eu in situatia in care odata reintoarsa din C.I.C,sa ma astept la concediere individuala,pe motivul desfiintarii postului.Am tot citit si pe forum si ... (vezi toată discuția)