Salutare, am o problema ce ma seaca pe zii ce trece . Pe data de 04.08.2010 eram in Costinesti la mare . Am fost cu niste amici in tineretului la discoteca, pe la vro 4:00 AM o mare parte din ei au plecat la dormitoare, eu cu un prieten si prietena lui am ramas pe plaja ....
La 30 de minute, am vazut ca lipsesc si ei si am zis sa ma indrept spre camera unde eram cazati...
In drum spre camera noastra la vro 500 de m, era cazat unul dintre prietenii mei si m-am oprit sa strig la geam sa iasa .
Atunci paznicul de la receptie m-a chemat, m-am dus si m-a intrebat daca am buletin la mine , i-am spus ca nu il am, si a chemat politia.
Am dat declaratie la politie cu ce s-a intamplat dar din pacate mi s-au luat amprente si mi s-au facut poze. Nu am avut niciodata treaba cu politia sau alte chitibusuri din astea . In proces mi-a scris suspect furt... :((:((:((
Dupa ce am plecat de la politie, am fost la receptie la hotel si mi-am chemat amicul, si s-a adeverit ca pe el il cautam, si ca nu eram hotz.....
Receptionera mi-a spus ca a sunat, si ca a declarat ca nu sunt dupa furat si ca doar vroiam sa-mi strig amicul...
Ce se poate intampla ???:((
~ final discuție ~