avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals sub semnatura privata

acum ma interesez pentru o cunostiinta care are urmatoarea speta
in urma cu cativa ani de zile prin 2005 aceasta a cumparat un teren cu chitanta de mana de la un anume x , acest x prin 2009 revandut terenul in cauza unui anume y care a facut o chitanta de mana cu vanyatorul in care a trecut data din 2005 inaintea chitantei mele. y cu aceasta chitanta a obtinut terenul in cauza in instanta prin hotarare judecatoreasca definitiva .
Intrebare fapta savarsita de y este cosiderata fals sub semnatura privata / si ce pot sa fac cu x care m/a pacalit in acest mod .
va multumesc anticipat ptr. raspuns .
Cel mai recent răspuns: kamamura , utilizator 00:47, 9 August 2010
a obtinut hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparare , hotarare judecatoreasca obtinuta in anul 2009 . Daca poti sa ma indrumi in acest sens spre o lege care prevede ceea ce sustii ti/as fi recunoscator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana este antecontract? PPPP PPPP Buna ziua, Am o problema mai delicata. X vinde printr-o chitanta de mana lui Y o dependinta dintr-un imobil asupra careia avea doar folosinta la data ... (vezi toată discuția)
Miza, miza, expertiza diogene diogene Ma judec cu unul din mulții ...\"oameni de bine\", care populează România , la ora asta. Miza este un așa-zis ” ante-contract de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor al unui teren ,,vandut'' Nicoleta1010 Nicoleta1010 Buna dimineata. In 2009, am mostenit un teren ,care fusese ,,vandut\'\'in baza unei chitante de mana, intocmite pe principiul X vinde, Y cumpara .Era ... (vezi toată discuția)