avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia sau concediere?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia sau concediere?

in urm acu o luna maiam depus lichidarea la zi la o firma din data de 07.08.2007 iar acum 2 zile cand am primit cartea de munca(17.09.2007) pe cartea apare litera 55b,asta inseamna cu acordul ambelor parti si cu preaviz de 15 zile.desii eu miam pus lichidarea la zi(acordul uei singure parti) si trebuia desfacut cu 79a.Iar in cartea de munca apre data de 8.08.2007 ca fiind ultima zi de munca.la noul loc de munca nu poate sami faca cartea de munca cu data de 8.08.2007 ci doar din 1.09.2007.si din aceasta cauza nu pot inprumuta de la banca o suma ed bani cere imi era necesara.as vrea sa-i dau in judecata...cine ma poate ajuta cu sfaturi...sau opinii?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:11, 20 Septembrie 2007
nu este vina fostului angajator ca aveti o intrerupere de 1 luna a continuitatii in munca.
Asa cum am precizat, faptul ca nu ati ridicat CM nu inseamna ca nu ati fi avut posibilitatea angajarii. Incapand cu data de 8-08 puteati sa va angajati fara probleme. Mai mult un CIM se inregistreaza in termen de 20 zile La ITM, adica si in data de 28-08, data la care erati in posesia CM, fiind ridicata la 27-08, desi lipsa acesteia nu va impiedica oricum sa incheiati CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidarea la zi geo172 geo172 MOMENTAN LUCREZ INTR-O FABRICA,MUNCITOR NECALIFICAT.SUNT ANUL TREI LA TURISM SI RECENT MI-AM GASIT UN POST DE RECEPTIONER LA UN HOTEL,DOMENIUL MEU.PESTE DOUA ... (vezi toată discuția)
Intocmirea deciziei de incetare a contractului de munca Gianina - Claudia Gianina - Claudia Incep prin a multumi tuturor pentru ajutorul acordat Am o nelamurire cu privire la cum se intocmeste decizia de incetare a unui contract si daca ma ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)