avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept castigat in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept castigat in instanta

Buna ziua,

In urma unui conflict de munca am am facut o plangere la tribunalul pe raza caruia am domiciliul si am avut castig de cauza,solicitam o anulare a deciziei de desfacere a contractuli de munca ,plata tutror drepturilor salariale si trimiterea in somaj.Vreau sa intreb acum daca firma este obligata sa ma treaca in somaj sau nu.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 12 August 2010
Vreau sa intreb daca am avut castig de cauza in instanta la care am cerut toate dreprurile salariale si reintegrarea in somaj,daca fac o noua sesizare prin care cer daune morale mi se va accepta? sau trebuia sa cer in acelasi proces pe care l-am castigat deja?

Va multumesc
Ar fi trebuit sa cereti daune morale in cadrul actiunii pe care ati promovat-o la instanta de judecata.
inteleg,firma are drept de recurs pana pe data de 20.08 ,daca sa zicem formuleaza recurs ,desi nu cred ca ar avea vreo motivatie,atunci as putea sa vin cu o noua cerere in istanta privind daunele morale?
In recurs nu se pot formula cereri noi ... pentru a solicita daune trebuie sa deschideti un nou proces.
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
procesul pentru daune costa ceva sau e gratis ca orice proces de litigiu de munca?

Alte discuții în legătură

Concedire abuziva, daune morale nu ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As incepe sa va spun ca este incredibil ce se intampla cu justitia din Romania(Brasov).Am luat astazi sentinta de la tribunal fiind implicat in ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca / drepturi banesti Adrian_gda Adrian_gda Buna seara tuturor membrilor si cititorilor prezentului forum. situatia cu care ma confrunt este urmatoarea, sotia mea a incheiat un contract de munca in prima ... (vezi toată discuția)
Dupa ce se termina procesul pe conflict de munca, ce urmeaza? bsterea bsterea Buna ziua. Am o problema cu un proces. Sotia mea a fost data afara pe motiv neintemeiat, a urmat un proces de un an si jumatate. Pe parcursul procesului am ... (vezi toată discuția)