avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu titlu executoriu

Buna ziua,

Am imprumutat un SRL, semnand un contract de imprumut la notar. Data este scadenta deja si firma tace, motivand ca nu are banii sa-i returneze.
Pot sa ma adresez instantei pentru investirea contractului de catre Tribunal, sau ar fi mai bine sa apelez la un jurist sau chiar la un executor judecatoresc?

Multe multumiri
Cel mai recent răspuns: Dinga Claudiu , Avocat 16:08, 12 August 2010
X-( Actele notariale, încheiate cu respectarea art. 66 din Legea 36 nu se investesc cu formulă executorie, sunt titluri executorii de drept!!!!#-o Just my 2 cents!:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor ContSters211210 ContSters211210 buna ziua, am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)
Investire cu titlu executoriu Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am avut un proces de Nulitate, am castigat la fond, iar la Curtea de Apel a ramas Irevocabila, in anul 2002 As dori sa o investesc cu Titlu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un contract telefonie mobila andreea4fabian andreea4fabian Buna ziua.Am si eu o problema legata de un contract pe care l-am avut la Orange.Aflata in imposibilitatea de a mai platii acest abonament am vrut sa renunt la ... (vezi toată discuția)