avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca adminstrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca adminstrator

ca administrator sunt obligat sa-mi fac contract de munca in cadrul societatii?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:06, 15 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

Da trebuie sa aveti o conventie de prestari servicii sau cidm cu ora !

De unde si pana unde?
De unde ati scos asta?
Într-adevar, daca intrebarile care se adreseaza pe forum ar fi concis si concret formulate, pentru a primi un raspuns clar fata de speta ridicata, atunci si cei care se ofera sa raspunda, ar raspunde pe masura: concis si concret.

În conditiile in care din formularea unei solicitari rezulta o multime de...intrebari, este evident ca si raspunsurile sunt...o multime, dupa cum a perceput fiecare solicitarea.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters55280, utilizator
sa fiu m-ai explicita, eu am o firma care are un contract de franciza, iar francizorul ma obliga sa imi faca c m incadrul companiei lui. are suport legal pt a face acest lucru?
:Dnu
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate fi condamnat la o pedeapsa cu privare de libertate? romik123 romik123 BUNA ZIUA! NUMELE MEU ESTE CIMPINEANU ROMEO SI DORESC SA PRIMESC RASPUNS LA URMATOAREA PROBLEMA: -TATAL MEU ESTE ADMINISTRATORUL UNEI SOCIETATI COMERCIALE ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru administratorul societatii iitanu iitanu administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
I.i. contract de munca poolmat poolmat se zice ca posesorul I.I.-ului nu poate avea contract de munca ,insa ,el platind la fondul de pensii ,somaj si sanatate ,nu inseamna tot un contract de munca ? ... (vezi toată discuția)