avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere co refuzata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere co refuzata

buna seara!
va implor sa ma ajutati!
sunt angajata de 6luni intr-o institutie de stat.
dupa angajare mi-am planificat co in luna august
mi-am cumparat un bilet de avion dus - intors in aceasta perioada
de doua saptamani s-a schimbat managerul institutiei si nu aproba nici o cerere de concediu deoarece nu s-a facut procesul verbal de predare primire a situatiei institutiei.
mentionez ca a semnat ca inlocuitor colega mea de birou
aveam planificate 15 zile , dar am facut cerere doar de 10.
cererea de concediu am facut-o in data de 10 pt 16.
multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 12:26, 14 August 2010
procmarci a scris:

De regula, programarea concediilor de odihna se va face la sfarsitul anului pentru anul urmator.
Daca lucrati numai de 6 luni, inseamna ca nu sunteti prins in planificarea oficiala de anul trecut pentru CO de anul acesta facuta de institutie, ci este o planificare a dvs. personal.
In acest caz, totul este la latitudinea sefului, dar tinand cont ca aveti bilete de avion, insistati ca s-ar putea sa fie intelegator.

Angajatorul nu este obligat sa tina cont de <<planificarea oficiala>>.
Tocmai de aceea, fata de programare, exista posibilitatea amanarii plecarii sau a rechemearii din Co.

Nu?

Chiar daca exista planificare, trebuie insistate in vederea aprobarii. Poate ca refuzul acceptarii este datorat faptului ca managerul nu cunoaste motivul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2010
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare cerere neliamarina neliamarina buna ziua! intrebarea mea este,termenul de solutionare a unei cereri,care este? am depus cererea de concediu in data de 3 iunie 2013,si nu am primit un ... (vezi toată discuția)
Neacordare concediu de odihna andra.cris andra.cris Am depus o cerere de concediu pentru luna aprilie in luna ianuarie. Angajatorul a refuzat sa imi dea un raspun deoarece colega de birou trebuie sa plece in ... (vezi toată discuția)
Planificare concediu de odihna lorefaur lorefaur Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: O societate stabileste impreuna cu angajatii sai, in luna februarie a.c., concediul de ... (vezi toată discuția)