avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere

In urma decesului sotului, apartamentul se afla in coproprietatea sotiei supravietuitoare si a fiului vitreg al acesteia. Sotia este pensionara si contribuie 100% la achitarea cheltuielilor de intretinere deoarece fiul nu doreste sa plateasca nimic. Doamna in cauza s-a adresat Asociatiei de Proprietari cu solicitarea de a defalca cheltuielile pe cele doua persoane, dar lista de intetinere se intocmeste pe apartamente, nu pe persoane, conform programului informatic utilizat. Are Asociatia de Proprietari obligatia/competenta sa se implice in acest litigiu ? Cum va proceda pentru recuperarea debitelor de la cei doi coproprietari in cazul in care apar restante ?
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:17, 26 Ianuarie 2008
romy tu esti sigur ca se pot defalca cheltuielile? cum probezi in instanta ca unul a fakut baie cu 10 m3 si altul doar cu 8 ? :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantier problema . moro-nelu moro-nelu In cadrul asociației am avut un proprietar rău platnic . Am obținut in Justiție executare silita pentru suma datorată . După o perioadă de timp acesta a ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar Fratele meu este restant la intretinere 15 luni circa 800 euro si acum asociatia face demersuri de chemare in judecata. Mi-a trimis mie o instiintare/somatie ... (vezi toată discuția)
Plata restante intretinere locatari abuzivi stoica81 stoica81 In urma cu 3 saptamani s a facut evacuarea unor persoane care au locuit abuziv in apartamentul mostenit de fiul meu in varsta de 10.Pana la momentul evacuarii ... (vezi toată discuția)