avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

As dori un raspuns rapid daca se poate...

Nu o sa pun numele persoanelor din anumite motive personale....

........
"v" si "vs" au avut 2 copii "c" si "f"..."c" si "f" la randu lor au si ei copii, "c" are 2 copii "m" si "cr" , "f" are 2 copii "i" si "b"..."v" si "vs" au facut testament ...in el scria ca lasa toata averea copiilor "c" si "f"..."vs" a murit ...dupa un timp a murit si copilul acesta fiind "c" ..."v" a revocat testamentu vechi si a lasat toata averea lui "f" printrun testament la un notar public

Cine are parte la avere?
Au copii lui "c" vreun drept?

Ajutatima si pe mine va rog frumos :(
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
GrowNxxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: GrowNxxx , utilizator 23:23, 29 August 2010
va referiti la partea de avere ce li s-ar cuveni de la Vasile?
teoretic se poate, practic depinde de situatia concreta ...
Nu vad cum s-ar putea face ceva ca cei doi copii ai lui Catalin sa nu primeasca o parte din mostenire, deoarece opereaza institutia reprezentarii, ei vin la mostenire prin reprezentarea tatalui lor decedat dobandind calitatea de mostenitori rezervatari. pentru ca cei doi sa nu mosteneasca nimic, ar trebui ca sa fie nedemni.
//
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
GrowNxxx, utilizator
dar nu se mai ţine cont dacă după moartea lui Vasile s-a făcut succesiunea ?
Dacă unul dintre copii ar fi deschis succesiunea şi celălalt copil nu s-ar fi prezentat sau nu ar fi ştiut de deschiderea ei, sau chiar mama, atunci situaţia s-ar fi schimbat mult ?
Buna seara !

Am revenit din nou la subiectu` asta cu o intrebare...#-o

Copii lu` Catalin nu se multumesc cu un sfert partea lor de avere prin lege,si vor sa atace testamentu ca sa primeasca 50 %

Care sunt sansele lor de reusita?
#-o
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2010
GrowNxxx, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare testament notarial bim67 bim67 O matusa doreste sa-mi faca testament notarial privind bunurile ei (mentionez ca eu sunt nepot de frate). Cum se va imparti averea la decesul ei in ... (vezi toată discuția)
Testament elizabeta elizabeta buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez si eu ca sotie supravietuitoare de testamentul sotului meu pe care la primit mostenire de la parintii lui (eu nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire - urgent dadam dadam Stimate Doamne, Stimati Domni, Ma adresez Dumneavoastra in speranta ca voi primi un raspuns cit mai repede cu putinta. Prezint mai jos cazul a doua surori, ... (vezi toată discuția)