Nu o sa pun numele persoanelor din anumite motive personale....
........
"v" si "vs" au avut 2 copii "c" si "f"..."c" si "f" la randu lor au si ei copii, "c" are 2 copii "m" si "cr" , "f" are 2 copii "i" si "b"..."v" si "vs" au facut testament ...in el scria ca lasa toata averea copiilor "c" si "f"..."vs" a murit ...dupa un timp a murit si copilul acesta fiind "c" ..."v" a revocat testamentu vechi si a lasat toata averea lui "f" printrun testament la un notar public
Cine are parte la avere?
Au copii lui "c" vreun drept?
Nu vad cum s-ar putea face ceva ca cei doi copii ai lui Catalin sa nu primeasca o parte din mostenire, deoarece opereaza institutia reprezentarii, ei vin la mostenire prin reprezentarea tatalui lor decedat dobandind calitatea de mostenitori rezervatari. pentru ca cei doi sa nu mosteneasca nimic, ar trebui ca sa fie nedemni.
dar nu se mai ţine cont dacă după moartea lui Vasile s-a făcut succesiunea ?
Dacă unul dintre copii ar fi deschis succesiunea şi celălalt copil nu s-ar fi prezentat sau nu ar fi ştiut de deschiderea ei, sau chiar mama, atunci situaţia s-ar fi schimbat mult ?
Testament
elizabeta
buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez si eu ca sotie supravietuitoare de testamentul sotului meu pe care la primit mostenire de la parintii lui (eu nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire - urgent
dadam
Stimate Doamne, Stimati Domni,
Ma adresez Dumneavoastra in speranta ca voi primi un raspuns cit mai repede cu putinta.
Prezint mai jos cazul a doua surori, ... (vezi toată discuția)